Notes de premsa

Audicions musicals a les escoles<br />

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dilluns, 7/03/2005

Quinze escoles de Reus i una de La Selva del Camp participen en el nou programa d’audicions musicals a les escoles, que impulsa l’Àrea d’Educació i Família de l’Ajuntament de Reus amb la col·laboració de l’Associació Cultural Arcàdia.

En cada audició, el petit concert s’acompanya d’un taller explicatiu per aprofundir en el coneixement de l’orquestra, dels instruments de vent o dels instruments de corda. Quan s’acabi el curs, hauran passat per les audicions un total de 1.500 escolars.
Aquesta activitat es desenvolupa segons l’objectiu de l’Àrea d’Educació i Família de foment dels ensenyaments musicals dins de l’àmbit educatiu.
El dimarts, 8 de març, a les 10:30 h, hi haurà una audició amb instruments de vent, al CEIP Teresa Miquel

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.