Notes de premsa

Aules d’estudi als centres cívics per estudiar fins a les 24:00 h

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dijous, 5/05/2005

A partir del pròxim 23 de maig i fins al 19 de juny, la xarxa de Centres Cívics de Reus posa a disposició dels estudiants aules d’estudi, que els caps de setmana romandran obertes fins a les 24:00 h.

El Centre Cívic Migjorn (riera de l’Escorial s/n) obre la seva aula d’estudi el pròxim 23 de maig i fins al 23 de juny. S’hi podrà estudiar de dilluns a divendres de les 8:00 h a les 22:00 h en horari ininterromput i els caps de setmana, de les 9:00 h a les 24:00 h.
Aquesta oferta es reforçarà els caps de setmana amb altres espais d’estudi ubicats al Centre Cívic Ponent (av. Països Catalans 106), que estaran oberts de les 9:00h a les 24:00 h, del 28 de maig al 19 de juny. Les aules d’ambdós centres cívics donaran cabuda a unes 200 persones.
La Regidoria de Relacions Cíviques posa a disposició dels estudiants aquestes aules durant l’època d’exàmens universitaris i en farà difusió a través de la coordinadora d’associacions d’estudiants de la Universitat Rovira i Virgili, que informarà per correu electrònic a més d’11.000 estudiants.
El regidor de Relacions Cíviques, Joan Anton Verge, atendrà els mitjans de comunicació que desitgin ampliar aquesta informació.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.