Notes de premsa

Berenar multicultural de l’Associació de Dones Dolors Vives

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimarts, 18/07/2006

Dimecres, 19 de juliol, a les 18:00 h, es farà l'acte de cloenda de la participació de l'Associació de Dones "Dolors Vives" amb el Pla Educatiu Entorn (PEE). Hi assistirà la tinenta d’Alcalde d’Educació i Família, Empar Pont.

Aquesta ha esta una iniciativa d'aquest col·lectiu de dones, dins les activitats del programa de les festes de convivència del seu Barri, A V Pau Casals.
En el que portem d'estiu, aquesta entitat ha organitzat, amb el suport del PEE, una activitat que consisteix en uns tallers de manualitats i de cuina que es desenvolupen al local de l'A.V Pau Casals, de dilluns a dijous, i que tenen per objectiu treballar la cohesió social del barri.
Hi han participat un promig de 16 a 18 infants procedents de les escoles de la zona (CEIP Pompeu Fabra i Col·legi Sant Pau).
L'acte de demà consistirà en un berenar- exposició on s'ha buscat la col·laboració de totes les mares de les participants. Cadascuna aportarà una menja segons el seu origen.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.