Notes de premsa

Cinc minuts de silenci per condemnar l'atemptat terrorista de divendres.

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

L'Ajuntament de Reus convoca, a les 12:00 h, cinc minuts de silenci a les portes de l'Ajuntament, per tal de condemnar l'atemptat terrorista que va causar la mort, el passat divendres a Sangüesa, a dos policies, Julián Embid Luna i Bonifacio Martín Hernández.

Amb aquest acte, l'Ajuntament de Reus vol expressar el seu més ferm rebuig a aquest tipus d'acte que atempta contra la democràcia i la llibertat de les persones.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.