Notes de premsa

Concentració silenciosa l’11-M, en record a les víctimes i contra el terrorisme

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimecres, 9/03/2005

D’acord amb la proposta de la Federació de Municipis de Catalunya, l’Ajuntament de Reus convoca una concentració silenciosa de cinc minuts a la plaça del Mercadal, a les portes de l’Ajuntament, el pròxim divendres, 11 de març, a les 12:00 h, quan es compleix el primer aniversari de l’atemptat terrorista a Madrid.

L’atemptat va costar la vida a 192 persones i va commocionar la societat. La concentració es proposa en record a les víctimes i contra el terrorisme.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.