Notes de premsa

Conveni de col·laboració entre Tecnoparc i el Banc Popular

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimecres, 27/04/2005

Demà dijous, 28 d’abril, a les 12:30 h, se signarà a REDESSA un conveni de col·laboració entre Tecnoparc i Banc Popular, amb l’objectiu d’establir un marc de col·laboració entre aquestes dues entitats per promoure activitats vinculades al desenvolupament del Parc Tecnològic del Camp.

A l’acte, hi assistiran en representació del Banc Popular, Francesc Joaquim Safont, director delegat de Catalunya, Aragó i Rioja i Alfons Ruspira, director regional de Catalunya II i per part de Tecnoparc, els seus vicepresidents Josep Morató, Àngel Cunillera i Xavier Correig.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.