Notes de premsa

Deu anys del programa d’intercanvi de xeringues

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimarts, 25/11/2003

Demà dimecres, 26 de novembre, a les 13:30 h, la regidora de Salut Pública, Teresa Vallverdú, es reunirà a l’Ajuntament amb els farmacèutics de Reus per agrair la seva tasca de col·laboració amb els programes d’intercanvi de xeringues, la dispensació de metadona i la diversificació dels punts d’intercanvi de xeringues.

El programa d’intercanvi de xeringues va començar l’any 1993, tot just fa 10 anys, amb la participació de 38 de les 42 farmàcies que hi havia en aquell moment a la ciutat. La reunió de demà servirà per avaluar la feina realitzada, analitzar el present i fer plantejaments de futur.
Reus, 25 de novembre de 2003

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.