Notes de premsa

Dijous, 24 de novembre, obre el «SupermerCAT de Revistes» al Palau Bofarull

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimecres, 23/11/2005

L’acte inaugural de la mostra de revistes en català, serà aquest dijous a les 20:00 h i comptarà amb la presència de la regidoria de Política Lingüística, Empar Pont, d’Esteve Folch, president del Consell del Centre de Normalització Lingüística de l’Àrea de Reus Miquel Ventura, i de Francesc de Dalmases, president de l’APPEC (Associació de Publicacions Periòdiques en Català).

A les 20:30 h, l’acte continuarà amb un concert de Llibert Fortuny, la nova aposta més internacional del jazz català. Com a acte paral·lel al SupermerCAT de revistes, el dissabte, 26 de novembre, hi haurà un espectacle musical infantil a càrrec d’Oriol Bargalló, que introdueix les cançons tradicionals catalanes amb nous ritmes. Serà a les 12:00 h, a la plaça de Prim.
El SupermerCAT de Revistes estarà obert tots els dies de 10:00 h a 14:00 h i de 17:00 h a 21:00 h.
Nota als mitjans: A les 19:45 h, abans de la inauguració, s’atendrà als mitjans de comunicació.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.