Notes de premsa

El c/General Moragues, d’un sol sentit de circulació per obres

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimecres, 15/12/2004

A partir d’aquest dijous, 16 de desembre, i com a conseqüència de les obres de construcció del nou col·lector al carrer de Gaudí, el carrer General Moragues serà d’un sol sentit en el tram entre la plaça de la Llibertat i el c/Gaudí, fins al pròxim 7 de gener.

Els vehicles que circulin pel carrer Gaudí no podran realitzar el gir a la dreta per dirigir-se a la plaça de la Llibertat i hauran de circular obligatòriament en direcció al carrer del General Moragues en sentit ascendent o bé continuar pel carrer Gaudí en direcció a l’avinguda Onze de Setembre.
D’altra banda, els dies 17 i 18 de desembre, es tallarà el carrer Roig (entre el carrer de Santa Magdalena al carrer de Sardà) i el carrer Joaquim Santa Susagna (entre el carrer Roig i la travessera de Sardà. El diumenge, 19 de desembre, es tallarà al trànsit el carrer de Misericòrdia, des del raval fins a la plaça de Sant Francesc i el carrer Escorredor de Sant Francesc.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.