Notes de premsa

El conveni de col·laboració entre Mas Carandell i l’Ajuntament del Vendrell

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dilluns, 20/09/2004

La Fundació IMFE Mas Carandell i l’Ajuntament del Vendrell signaran en breu un conveni de col·laboració amb l’esperit de cooperar en el camp de l’ocupació i la formació.

En virtut d’aquest conveni, Mas Carandell posarà a disposició de l’Ajuntament del Vendrell el seu assessorament en aspectes d’organització i gestió de la formació, donats la seva experiència i els recursos tècnics disponibles.
Aquesta col·laboració es concretarà en temes de planificació, organització, realització i seguiment de cursos de formació continuada, assessorament tècnic en recerca de finançament extern per a la realització d’accions formatives, en aspectes tècnics i pedagògics referents a la formació per internet i en informació sobre els programes d’accés a estudis reglats i sobre com crear-los.
Fruit d’aquesta col.laboració, enguany es faran accions formatives de prevenció de riscos laborals de nivell bàsic, administratiu comptable, ofimàtica I i II, monitors/res de menjador i expert/a en neteja d’immobles.
Aquest acord sorgeix de la voluntat de col·laboració i comunicació d’aquestes dues institucions, per tal d’aconseguir apropar la formació als seus ciutadans com a eina de desenvolupament de les competències i qualificacions de les persones, de les organitzacions i del territori.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.