Notes de premsa

El lliurament de premis de la Lliga Mil·leni

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimecres, 15/06/2005

Divendres, 17 de juny, a les 20:00 h, el regidor de l’Esport, Àngel Cortadelles, lliurarà els premis de la Primera Lliga Mil·leni, una competició adreçada principalment a empreses i que s’ha disputat a les instal·lacions del Districte V, entre setembre i maig, amb la participació de 14 equips.

L’acte es farà a les piscines municipals. Entre els premis, es repartirà un al joc net, per un valor de 1.640 euros, equivalent a la inscripció en la lliga de l’any que ve. Aquest premi es donarà a l’equip que ha acumulat menys targetes durant la competició.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.