Notes de premsa

El Mas Carandell ampliarà l’oferta on line, després de l’èxit assolit pels alumnes dels cursos finalitzats

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dilluns, 30/08/2004

El Mas Carandell ampliarà l’oferta de cursos de formació on line en l’oferta de tardor. Tots els alumnes que hi van participar el curs passat i es van presentar a les proves oficials, les han superades amb èxit.

De fet, tots els alumnes de l’Aula Mentor, un projecte de formació flexible a través d’internet que es posava en marxa per primera vegada a les comarques de Tarrragona, amb el suport del Ministeri d’Educació, Cultura i Esport, que es van examinar al juny van aprovar les proves.
Pel que fa als cursos relacionats amb temàtiques mediambientals, com legislació ambiental i sistemes de gestió, cal destacar l’alt grau de seguiment per part dels alumnes. Van finalitzar el curs el 85% dels alumnes, una dada molt destacable en tractar-se de cursos de formació per internet, no presencials.
L'Institut Municipal de Formació i Empresa Mas Carandell va iniciar el curs passat el projecte de formació a través d'internet conegut com a Aula Mentor, que dóna servei a tot el Camp de Tarragona i posa a l'abast de tothom un àmplia oferta formativa on line.
Aquest projecte funciona a la resta de l'estat des de fa uns quants anys, però l'IMFE Mas Carandell ha estat el primer centre de Catalunya en oferir el servei de l'Aula Mentor.
Aula Mentor posa a disposició de les persones que vulguin formar-se a través d'internet una aula amb 9 ordinadors, accés gratuït a la xarxa i personal de suport. Gràcies a l'Aula Mentor, els alumnes poden fer cursos via internet de diverses temàtiques: iniciació a la informàtica, ofimàtica, programació, internet, disseny de pàgines web, disseny i autoedició, mitjans àudio-visuals, gestió de petites i mitjanes empreses, medi ambient, educació, salut, etc.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.