Notes de premsa

El parlament d’Ernest Benach amb motiu de la Diada Nacional

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Divendres, 20/08/2004

Ernest Benach i Pascual, president del Parlament de Catalunya, serà el protagonista de l’acte institucional amb què l’Ajuntament de Reus commemorarà la Diada Nacional de Catalunya. El polític reusenc pronunciarà la conferència “La nació del segle XXI” durant l’acte que tindrà lloc dissabte 11 de setembre, a les 20:00 h, al Saló de Plens de l’Ajuntament.

Després del parlament, està previst que la coral Albada del Centro Aragonés “El Cachirulo” acompanyi el cant dels Segadors.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.