Notes de premsa

El president del Parlament i l’alcalde de Reus inauguren l’exposició del 25è aniversari del restabliment del Parlament de Catalunya

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dijous, 1/06/2006

L’alcalde de Reus, Lluís M. Pérez, i el president del Parlament de Catalunya, Ernest Benach, inauguraran demà divendres, 2 de juny, a les 19:00 h, l’exposició commemorativa del 25è aniversari del restabliment del Parlament de Catalunya. La mostra «Parlament de Catalunya. Història i Futur» es podrà veure al Palau Bofarull de la Diputació (c/Llovera, 15) del 2 al 23 de juny.

La Mesa del Parlament de Catalunya va acordar organitzar una exposició commemorativa amb la voluntat de fer arribar la institució parlamentària a tota la ciutadania i arreu del país amb la solemnitat institucional que la commemoració del 25è aniversari requereix. Els continguts de la mostra han estat elaborats pel Parlament de Catalunya.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.