Notes de premsa

El trasllat d’un plataner centenari

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dilluns, 7/08/2006

Aquest dimarts, 8 d’agost, l’Àrea de Via Pública durà a terme els treballs necessaris per trasplantar un plataner centenari –situat al solar on s’està construint la Comissaria dels Mossos d’Esquadra–, i traslladar-lo al Viver municipal.

L’arbre està situat al solar que l’Ajuntament de Reus va cedir al Departament d’Interior de la Generalitat, d’una extensió de poc més de 2.300 m2 entre els carrers d’Alfàbrega i Orenga, a tocar de la carretera d’Alcolea, per a la construcció de les instal·lacions dels Mossos a Reus.
Els treballs començaran a les 8:00 h del matí i es preveu que al voltant de les 9:00 h l’arbre ja estigui preparat perquè una màquina excavadora l’arranqui i una grua el carregui al camió que l’haurà de transportar fins a les instal·lacions de la Brigada.
D’aquesta manera, el plataner estarà a punt per plantar-se en un altre indret de la ciutat. Durant l’any 2005 es van plantar 1.428 arbres nous, amb la qual cosa, a dia d’avui, Reus té 20.250 exemplars.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.