Notes de premsa

Es commemora el naixement de l’arquitecte reusenc Antoni Gaudí, amb un programa especial d’actes

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Divendres, 23/06/2006

L’alcalde de Reus, Lluís M. Pérez, rebrà aquest diumenge, 25 de juny, a les 13:30 h, l’associació dels Amics de Gaudí en un acte que es farà al Saló de Plens de l’Ajuntament de Reus. Aquest és un dels actes programats per l’associació per commemorar el naixement de l’Arquitecte Antoni Gaudí a Reus, l’any 1852.

A les 11:00 h, els membres dels grup assistiran a una missa al Santuari de Misericòrdia i a les 12:30 h realitzaran una visita guiada a diferents indrets relacionats amb la vida de Gaudí (la seva casa natal, l’església Prioral de Sant Pere, el campanar ...). Finalment, es farà la recepció a l’Ajuntament.
D’altra banda, a les 18:30 h, a la plaça del Castell, tindrà lloc un espectacle d’animació infantil a càrrec de Noé Rivas i els Bandafesta, per celebrar amb tots els nens i nenes que ho desitgin l’aniversari del naixement del gran arquitecte. Aquest acte està inclòs al programa d’actes de la Festa Major de Sant Pere.
Els actes de commemoració del naixement d’Antoni Gaudí a Reus compten amb el suport i la col·laboració del Patronat Municipal de Turisme i Comerç.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.