Notes de premsa

Es prorroga l’exposició fotogràfica «Arxiu familiar Tarragó-Homdedéu»

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimecres, 5/07/2006

L’Institut Municipal de Museus ha decidit prorrogar l’exposició de fotografia «Arxiu familiar Tarragó-Homdedéu», que es es podrà veure a la Sala Quatre del Museu d'Art i Història, fins al 16 de juliol.

L'exposició s'acabava el passat 30 de juny i recull imatges de finals del segle XIX i principis del segle XX de diferents escenes d'espais de Reus i les comarques veïnes relacionats amb la vida quotidiana de la família que ha cedit el fons.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.