Notes de premsa

Es reprenen les conferències del cicle «Reus, idees a debat»

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimarts, 28/09/2004

Un cop passat el període estival, es reprèn el segon cicle de conferències «Reus, idees a debat» amb la conferència de Robert Wtterwulghe, doctor en Ciències Econòmiques i en Dret per la Universitat Catòlica de Louvain, que demà dimecres, 29 de setembre, a les 19:00 h, a l’auditori del Palau de Fires i Congressos, parlarà sobre «La petita i mitjana empresa dins el marc de la Unió Europea».

L’Ajuntament de Reus organitza aquest cicle de conferències amb l’objectiu de transmetre a les empreses i al personal directiu les perspectives més innovadores en el camp de la gestió, amb la intervenció de ponents de reconegut prestigi internacional.
Mitja hora abans de començar l’acte, a les 18:30 h, el tinent d’alcalde de Recursos Generals, Carles Salas, i el conferenciant atendran els mitjans de comunicació.
Robert Wtterwulghe, de nacionalitat belga, és doctor en Ciències Econòmiques i en Dret per la Universitat Catòlica de Louvain, director del Centre Europeen de la PME, soci del gabinet Wtterwulghe d’advocats, i autor de nombrosos llibres i articles de reconegut prestigi sobre la petita i mitjana empresa a la Unió Europea.
La Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) lliurarà un diploma d’estudis d’especialització a les persones que assisteixin al 80% d’aquest cicle.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.