Notes de premsa

Es reuneix a Reus el Consorci Transversal de la Xarxa d’Activitats Culturals (CTXAC)

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dilluns, 10/07/2006

Dimarts, 11 de juliol, es reuneix a la Biblioteca Central de Reus Xavier Amorós el Consell Directiu del Consorci Transversal Xarxa d’Activitats Culturals (CTXAC). En aquesta trobada Reus cedirà a Mataró la presidència rotatòria del consorci, que ha ocupat durant sis mesos.

En acabar el dinar, a les 17:00 h, els mitjans de comunicació estan convidats a compartir un cafè al restaurant Florida, en el qual es donarà compte dels resultats de la reunió. Els mitjans gràfics podran prendre imatges de la trobada durant la reunió entre les 13:00 h i les 14:00 h, a la Biblioteca.
El CTXAC està format per una dotzena d’ajuntaments de ciutats mitjanes de Catalunya i és el responsable de la publicació de la revista Transversals i de produir diverses exposicions d’art contemporani i projectes escènics, entre d’altres actuacions. Hi participen els municipis de Reus, Lleida, Mataró, Granollers, Vic, Tortosa, Olot, la Seu d’Urgell, Girona i Figueres, Vilanova i la Geltrú, Manresa i Perpinyà.
La Comissió Permanent de la Xarxa la integren els regidors de Cultura de Lleida, Mataró, Girona, Manresa i Reus, a més del gerent. Durant la seva presidència, Reus ha estat l’encarregada de coordinar les accions de l’ens en els seus àmbits d’actuació, les arts escèniques i visuals.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.