Notes de premsa

Horaris de votació de l’alcalde i dels portaveus municipals en el referèndum de l’Estatut el 18 de juny

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Divendres, 16/06/2006

Us informem dels horaris de votació de l’alcalde de Reus i dels portaveus dels grups municipals de l’Ajuntament de Reus en el referèndum de l’Estatut de Catalunya el pròxim diumenge, 18 de juny.

L’alcalde de Reus, Lluís M. Pérez, votarà a les 10:00 h al CEIP Prat de la Riba.
De la seva banda i segons les informacions facilitades pels grups municipals, l’horari previst de votacions dels portaveus és el següent:
Grup municipal del PSC: Eduard Ortiz, a les 13:15 h al CEIP General Prim.
Grup municipal de CiU: Carles Pellicer, a les 10:15 h, al CEIP Prat de la Riba.
Grup municipal del PPC: Miquel Àngel López Mallol, a les 12:00 h, al CEIP Joan Rebull.
Grup municipal d’ERC: Empar Pont, a les 11:30 h, al CEIP Joan Rebull.
Grup municipal d’ICV-EA: Daniel Pi, a les 11:00 h al CEIP Rosa Sensat.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.