Notes de premsa

III Premis Reus a la Creació d’Empreses, dotats amb 10.000 euros

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimarts, 22/11/2005

S’ha obert la convocatòria dels III Premis Reus a la Creació d’Empreses amb l’objectiu de premiar els dos millors projectes de creació d’empresa de l’any 2005 o que iniciïn la seva activitat durant l’any 2006, amb 5.000 euros cadascun. La convocatòria la realitza l’Ajuntament de Reus, l’associació empresarial CEPTA, REDESSA, la societat de capital risc Reus Capital de Negocis SCR SA, la URV i la Cambra de Comerç de Reus.

Els premis van dirigits a tots els emprenedors de la demarcació amb una idea de negoci. Per participar en la fase inicial, cal presentar la sol·licitud acompanyada de la idea de negoci resumida on consti la descripció del producte o servei, del mercat, de l’equip emprenedor i del grau d’innovació i/o originalitat, amb una extensió de dues a quatre pàgines.
El termini de presentació finalitza el 16 de gener de 2006. Més informació i documentació a www.urv.net/emprenedoria

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.