Notes de premsa

L’acord de constitució d’una Agrupació d’Interès Econòmic de Promoció Comercial del centre de Reus

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dilluns, 20/12/2004

Després d’un període de converses entre el Patronat Municipal de Turisme i Comerç de l’Ajuntament de Reus, la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Reus, la Unió de Botiguers de Reus i el Tomb de Reus SL, totes les parts han arribat a un acord per signar el protocol previ de bases per a la constitució de l’Agrupació d’Interès Econòmic de promoció comercial del centre de Reus.

Aquesta agrupació es constitueix amb l’objectiu principal de fomentar i promoure el comerç integrat en el teixit urbà de Reus, i més concretament, del comerç del nucli tradicional de concentració comercial, conegut com a “vuit comercial”, mitjançant la previsió i execució d’accions de dinamització comercial d’aquesta àrea.
L’agrupació d’interès econòmic de promoció comercial té el suport de la Direcció general de Comerç de la Generalitat. Aquest acord de constitució es farà públic properament.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.