Notes de premsa

L’Actuació conjunta de la Guàrdia Urbana i del Cos Nacional de Policia

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimecres, 26/11/2003

Segons informen el Cos Nacional de Policia i la Guàrdia Urbana, agents d’ambdós cossos han realitzat una actuació conjunta al barri de Sant Josep Obrer que ha acabat amb la detenció de quatre persones i amb la confiscació de substàncies estupefaents i una arma blanca.

L’operació ha estat possible gràcies als serveis conjunts que el Cos Nacional de Policia i la Guàrdia Urbana han realitzat durant tot l’any, davant dels problemes d’inseguretat ciutadana i en els quals s’han realitzat diverses identificacions, confiscacions de substàncies als voltants del barri i la retirada de vehicles abandonats. Les darreres intervencions policials han acabat amb l’entrada amb autorització judicial a dos domicilis del barri on es va incautar el material següent:
• Set paperines d’una substància estapefaent possiblement cocaïna de 0,5 grams.
• Una paperina d’una substància estapefaent possiblement cocaïna de 2,2 grams.
• Una bossa de substància estupefaent possiblement marihuana de 25 grams.
• 2.255 euros en efectiu.
• Setze anells, dotze collarets, quatre rellotges, sis arracades, deu braçalets, totes les joies possiblement d’or
• Dos telèfons mòbils
• Una faca
La policia va detenir quatre persones, dos a cada domicili, A.M.M. de 35 anys, J.R.M. de 37 anys, J.M.S.P. de 38 anys i M.S.A.C. de 37 anys, per un presumpte delicte contra la salut pública.
Els responsables de la Guàrdia Urbana i del Cos Nacional de Policia de Reus han valorat molt positivament el resultat d’aquesta actuació que culmina amb l’eliminació del que es consideraven dos punts negres del barri pel tràfic d’estupefaents i la inseguretat ciutadana. Les feines de control amb la coordinació entre ambdós cossos de seguretat continuen no només al barri de Sant Josep Obrer, sinó també a altres punts de la ciutat.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.