Notes de premsa

L’alcalde de Figueres, convidat d’honor de la Festa Major de Sant Pere

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimecres, 28/06/2006

Joan Armangué i Ribas, alcalde de Figueres, és aquest any el convidat d’honor de la Festa Major de Sant Pere. Joan Armangué participarà en els actes festius i institucionals que se celebraran dimecres 28 de juny, vigília de Sant Pere, serà el convidat d’honor a Completes i encendrà la segona tronada de la Festa Major, prevista pels volts de les 22.30 h.

També hi assistirà el conseller de Governació Xavier Sabaté, i com és tradicional, també hi són convidats els alcaldes del Baix Camp.
El 29 de juny, estan convidats al tradicional esmorzar de Sant Pere els consells assessors i les entitats col·laboradores de l’Àrea de Cultura i els membres del seguici festiu.
D’altra banda, representants del Centre Cultural Castellanomanxec, dels Xiquets de Reus i el jugador d’hoquei Joan Sabaté i Miralles portaran la bandera de la ciutat en la Processó Solemne de la diada de Sant Pere, el pròxim dimecres, 29 de juny.


D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.