Notes de premsa

L’alcalde de Reus participa a la Jornada sobre municipis «Competències i finançament»

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimarts, 22/11/2005

Promoguda per la Fundació Ernest Lluch i Trobades Ciutadanes d’Esquerres, la jornada «Competències i Finançament» vol impulsar una anàlisi del marc polític i administratiu en què es mouen els ajuntaments, de les seves capacitats i de les seves limitacions, i de les maneres d’evitar una divergència creixent entre abast competencial i disponibilitat de recursos.

L’alcalde de Reus, Lluís Miquel Pérez, participarà en una taula rodona sobre «Els recursos disponibles i el finançament dels ajuntaments», juntament amb Celestino Corbacho, alcalde de l’Hospitalet de Llobregat i president de la Diputació de Barcelona, Pere Prat, alcalde de Manlleu, Lluís Tejedor, alcalde del Prat de Llobregat, i Jordi Valls, alcalde de Manresa.
La jornada tindrà lloc el dimecres 23 de novembre, a l’Institut d’Educació Contínua de la Universitat Pompeu Fabra (c/ Balmes, 132. Barcelona) de les 9:00 h a les 14:00 h.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.