Notes de premsa

L’avinguda de Marià Fortuny es tallarà al trànsit el dilluns, 26 de juny

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Divendres, 23/06/2006

El pròxim dilluns, 26 de juny, es tallarà a la circulació l’avinguda de Marià Fortuny, amb motiu de les obres de reforma del carrer i de la construcció de noves rotondes. L’Àrea de Via Pública recomana la variant de Reus com a principal itinerari alternatiu.

Un cop ha finalitzat el curs escolar, i l’avinguda de Sant Jordi s’ha reobert al trànsit, s’inicia el tall de circulació a l’avinguda Marià Fortuny, que en una primera fase afectarà el tram comprès entre la carretera de Montblanc i el c/Carrasco i Formiguera (davant de la comissaria central de la Guàrdia Urbana). En una segona fase s’urbanitzarà el tram restant, fins a la carretera de Tarragona.
Les obres fan necessari tallar totalment l’avinguda. Per això s’han habilitat itineraris alternatius i un circuit provisional (asfaltant l’itinerari i instal·lant rotondes provisionals a les cruïlles) que permet enllaçar el recorregut de les rondes que queda estroncat per les obres. Aquest circuit passa per la part exterior de la ciutat (des de la comissaria de la Guàrdia Urbana, per darrera de Jardins de Reus, del McDonald’s i del Carrefour, on es recupera l’itinerari per la ronda). De totes maneres, el Servei de Mobilitat i Circulació de l’Àrea de Via Pública recomana com a principal itinerari alternatiu la variant de Reus.
Circuit alternatiu
Des de l’avda. Marià Fortuny (davant de la comissaria de la Guàrdia Urbana) es desviarà el trànsit pel carrer de Maria Cortina, carrer de Fuster Valdeperes, carrer d’Igualada, carrer de Mataró i camí de Valls (accés a la carretera de Constantí TV-7211).
Des del camí de Valls, per l’antic vial, condicionat de nou, s’accedirà a l’avda. de Montblanc (accés a carretera Montblanc C-14), o es podrà accedir a l’av. Marià Fortuny (zona Fira), pels carrer de Josep Caixés, carrer de Martí Folguera i carrer de Ventura Gassol.
Aquest circuit es realitzarà igualment en sentit contrari. El desviament estarà degudament senyalitzat i regulat per rotondes provisionals a totes les cruïlles.
Modificacions en la circulació
El tram de l’avda. Marià Fortuny, entre els carrers Ventura Gassol i l’avda. Montblanc, estarà tallat a la circulació exceptuant l’accés de veïns als aparcaments o diferents comerços de la zona.
Per aquest motiu el carrer Alcalde Segimon, entre el carrer del Morell i l’avda. Marià Fortuny, canviarà el sentit de la circulació per donar sortida als vehicles d’aquest tram tallat de l’avda. Marià Fortuny.
El camí de Valls estarà tallat a la cruïlla del carrer Vilallonga i es desviarà la circulació per aquest carrer.
En el tram entre el carrer de Vilallonga i l’avda. de Marià Fortuny, tindran accés els veïns i els vehicles que es dirigeixin als diferents establiments de la zona.
En tota l’avda. Marià Fortuny s’habilitaran accessos als pàrkings de la zona mentre l’estat o fase de les obres ho permeti.
Als carrers que tenen sortida a l’avda. de Marià Fortuny, zona d’obres, es permetrà la circulació en doble sentit, per accedir als aparcaments privats i establiments existents.
La línia 30 de l’autobús urbà que circula per l’av. Marià Fortuny, farà el seu recorregut per la Riera d’Aragó i la de Miró, realitzant totes les parades existents.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.