Notes de premsa

L’avinguda de Sant Jordi es talla al trànsit

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Divendres, 21/01/2005

Com a conseqüencia de les obres d’ampliació del pàrquing de la Llibertat, l’Av. de St. Jordi es tallarà al trànsit a partir de la setmana vinent en el tram comprès entre el carrer General Moragues i el carrer Sarda.

Desviaments
Els vehicles procedents del carrer del Doctor Robert i de la plaça de la Llibertat podran accedir al pàrquing, al centre de la ciutat o al carrer de General Moragues fins al carrer de Gaudí.
Els vehicles que provinguin del carrer de General Moragues (de doble direcció) podran accedir exclusivament al pàrquing de la plaça de la Llibertat i al centre de la ciutat.
Els vehicles que des de la plaça Pompeu Fabra accedeixin al tram obert de l’avinguda Sant Jordi podran circular fins a l’alçada del carrer Sardà i dirigir-se a aquest carrer o realitzar un canvi de sentit i retornar a la plaça de Pompeu Fabra.
Els vehicles que vulguin accedir als pàrquings comunitaris de l’avinguda de Sant Jordi 3, 5 i 7, podran fer-ho per aquest mateix itinerari i després entrar a les finques a través de la vorera que estarà habilitada i degudament senyalitzada.
Tota la informació disponible www.reus.net
La informació referent a les obres d’ampliació del pàrquing de la plaça de la Llibertat està disponible a la web municipal: www.reus.net a partir d’avui, dia en què els tènics de Mobilitat han començat a col·locar tota la senyalització vertical que informa dels itineraris alternatius.
Les característiques tècniques dels treballs es poden consultar a la pàgina principal i a l’apartat de l’Àrea de Via Pública. La informació destaca les afectacions i els itineraris alternatius, tant per als vehicles com per als vianants.
Paral·lelament, s’ha informat al veïnat de l’avinguda de Sant Jordi amb avisos sobre el calendari de les obres. A més, dilluns es farà arribar a cada habitatge de la zona afectada un díptic amb tota la informació que també es pot consultar a la pàgina web i que adjuntem amb la nota de premsa.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.