Notes de premsa

L’exposició de les llistes del cens, per al sorteig dels candidats a jurats

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimarts, 21/09/2004

L’Ajuntament de Reus exposa des d’avui dimarts, 21 de setembre, i fins al dilluns, 27 de setembre, les llistes del Cens Electoral que recullen els electors amb més de 18 anys a 16 de setembre de 2004, que serviran de base per al sorteig dels candidats a jurats populars. Les llistes es poden consultar a la planta baixa del Palau Municipal, al costat de l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania.

També hi ha a disposició dels que ho desitgin impressos de reclamació per a aquells electors que trobin que les seves dades són errònies. Les llistes, trameses per l’Institut Nacional d’Estadística, s’exposen en compliment de l’article 13.2 de la Llei Orgànica 5/1995, del Tribunal del Jurat, com a pas previ a la realització del sorteig dels candidats a jurats que es farà el 28 de Setembre a l’Audiència Provincial.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.