Notes de premsa

L’Oficina de Turisme de Reus obrirà tots els diumenges i festius

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Divendres, 4/08/2006

A partir del proper diumenge dia 6, l’Oficina de Turisme de Reus, ubicada al carrer de Sant Joan, ampliarà el seu horari d’atenció al públic i obrirà tots els diumenges i dies festius en horari de 10:00 h a 14:00 h.

Per primera vegada l’Oficina de Turisme de Reus obrirà els dies festius, amb l’objectiu de donar un major servei d’informació als ciutadans i visitants de Reus. D’aquesta manera, l’Oficina de Turisme s’adapta als nous horaris que oferirà la Capsa Gaudí a partir de la primavera de 2007, què obrirà un total de 358 dies a l’any i que es podrà visitar els diumenges i la majoria de dies festius.
Durant el primer semestre de 2006, l’Oficina de Turisme de Reus va atendre un total de 12.108 sol·licituds d’informació i va gestionar la visita guiada d’11.579 usuaris a la Ruta del Modernisme.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.