Notes de premsa

La cloenda dels Tastets d’Ofici, demà dijous, 3 de juny, a l’Ajuntament

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimecres, 2/06/2004

Demà dijous, 3 de juny, a les 13:00 h, al Saló de Plens de l’Ajuntament, es farà l’acte de cloenda del programa de formació «Tastets d’Ofici», que s’ha posat en marxa aquesta any com a experiènc ia pilot a tres instituts de la ciutat: al Gabriel Ferraté, al Josep Tapiró i al Salvador Vilaseca.

El projecte neix de la necessitat dels instituts de Reus de donar resposta a un col·lectiu de l’alumnat més interessat per una sortida laboral que per obtenir el graduat escolar. Aquests alumnes han pogut participar en tallers de construcció i electricitat, jardineria, cuina i seguretat vial i conducció de ciclomotors i experimentar així les tasques més significatives de cadascun dels oficis que han «tastat». Un cop acabat el taller, el tutor de l’institut i el professor del taller han avaluat l’alumnat.
Aquest curs, hi han participat 2 grups de 12 alumnes de cada institut. Els tallers han tingut una durada de 35 hores i tractament de crèdit variable de l’ESO.
Aquesta acció formativa s’ha posat en pràctica a partir de la proposta del grup de treball d’un dels programes transversals de l’Ajuntament de Reus, integrat per professionals de diferents àrees de l’Ajuntament, la Fundació Pont i Gol i el Departament d’Ensenyament.L’Ajuntament ha assumit el cost íntegre de les despeses d’execució del projecte.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.