Notes de premsa

La concessió de dues beques per a la Universitat Catalana d’Estiu

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimarts, 3/08/2004

La Regidoria de Política Lingüística de l’Ajuntament de Reus coopera en la XXXVI edició de la Universitat Catalana d’Estiu de Prada de Conflent mitjançant la concessió de dues beques. Enguany la Universitat es durà a terme del 15 al 25 d’agost.

Les persones interessades a rebre més informació poden adreçar-se a la Regidoria de Política Lingüística de l’Ajuntament de Reus abans del 10 d’agost, de 9:00 h a 14:00 h. El telèfon és el 977 759 627 i l’adreça de correu electrònic [email protected]

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.