Notes de premsa

La conferència de l’alcalde de Reus, organitzada per l’Ajuntament de Reus i el Col·legi de Periodistes de Catalunya

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimarts, 8/03/2005

L’alcalde de Reus, Lluís M. Pérez, pronunciarà demà dimecres, 9 de març, la conferència que porta per títol «Reus 2005, horitzó d’arribada, punt de partida», organitzada per l’Ajuntament de Reus i el Col·legi de Periodistes de Catalunya.

La conferència començarà a les 20:15 h, a la Biblioteca Central de Reus Xavier Amorós. Aquesta conferència estava prevista inicialment el passat 23 de febrer, però es va haver d’ajornar per canvis en l’agenda parlamentària.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.