Notes de premsa

La directora d’ARCO i la responsable d’ARTNET parlen a Reus de l’art com a negoci

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimarts, 28/10/2008

Aquest dimarts, 28 d'octubre, a les 18:30 hores, dins el cicle de conferències Col·leccionisme d'art: Passió o inversió? organitzat pel Centre d'Art Cal Massó i L& B art+comunicació, es durà a terme la conferència: "El negoci de l'art: el paper de les fires internacionals i la revolució del mercat de l'art virtual" .

Anirà a càrrec de Lourdes Fernàndez, directora d'ARCO, Fira Internacional d'Art Contemporani de Madrid i Macu Moran, responsable d'ARTNET a Espanya, el portal més potent d'art per internet i gran promotor del comerç electrònic en l'era de la globalització). És comissària independent i promotora de videoartworld (new media market).
Aquells que vulguin entrevistar a Lourdes Fernàndez (directora d'ARCO) i la comissària del cicle Cecília Lobel, ho poden fer a partir de les 17:30 h al Centre d'Art Cal Massó, c/ Pròsper de Bofarull, 7 de Reus, amb avís previ al 977 010 664 (Elena Martí).

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.