Notes de premsa

La Guàrdia Urbana lliura els premis del Concurs d’Educació Viària en què han participat 22 centres escolars

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dijous, 15/06/2006

Demà divendres, 16 de juny, es disputa la final del Concurs d’Educació Viària, organitzat per la Guàrdia Urbana, amb la col·laboració de l’Àrea d’Educació i Família, en el qual han participat 88 alumnes de 22 centres de la ciutat.

La final la juguen els representants dels centres Salvador Vilaseca, La Salle, Montsant, Alberich i Casas i La Presentació. Les proves comencen a les 9:00 h, i a les 12:30 h, la tinenta d’alcalde d’Educació i Família, Empar Pont, s’encarregarà del lliurament de premis. L’acte de lliurament de premis es farà a la comissaria central de la Guàrdia Urbana.
El Concurs Local Escolar d’Educació Viària està adreçat a alumnes de 6è de primària i 1r d’ESO i les proves s’han desenvolupat al Parc Infantil de Trànsit (pl. Folch i Torres, al costat del passeig Mata).

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.