Notes de premsa

La implantació de la xarxa d’abastament d’aigua i de la xarxa de sanejament municipal al polígon NIRSA

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Divendres, 4/08/2006

L’acord entre l’Ajuntament de Reus, l’empresa municipal Aigües de Reus SAM, el polígon NIRSA i les empreses del voltant –situades al llarg de la carretera de Constantí– permetrà l’inici imminent de les obres per a la  implantació de la xarxa d’abastament d’aigua potable i la connexió a la xarxa de sanejament municipal d’aquesta àrea industrial.

Aquest projecte, aprovat per la Comissió de Govern l’any 2003 té un pressupost total d’aproximadament 540.000 euros. El cost de les obres i les instal·lacions per a la implantació serà assumit íntegrament per les empreses beneficiàries del serveis i es repartirà amb la següent fórmula: el 30% del cost es repartirà linealment a parts iguals, el 25% segons el consum d’aigua de cada empresa i el 45% per nombre d’abonats.
Els costos els assumiran l’entitat urbanística de conservació del polígon industrial “Mas d’en Màrius” (conegut com pol·lígon NIRSA) i, segons un conveni ja signat anteriorment, les empreses USC Europe, GREIF Spain SA i Tecnolama, situades també a la carretera de Constantí.
El conveni també preveu que totes les canonades i instal·lacions, tant de nova construcció com les existents, s’integrin a les xarxes generals d’Aigües de Reus. La previsió és enllestir les obres en un termini de sis mesos.
Aquest divendres, 4 d’agost de 2006, a la Sala del Tinell de l’Ajuntament de Reus, s’ha signat el conveni que fa possible la implantació de la xarxa d’abastament d’aigua potable i la connexió a la xarxa de sanejament municipal.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.