Notes de premsa

La inauguració de l’exposició de fotografia «Etnografia i folklore», de Josep Aragonès

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimecres, 15/12/2004

Demà dijous, 16 de desembre, a les 20:15 h, el tinent d’alcalde de Cultura, Xavier Filella, inaugurarà l’exposició fotogràfica «Etnografia i folklore», de Josep Aragonès Martorell, el guanyador del premi Ciutat de Reus de fotografia de l’any 2000 XL Medalla Gaudí.

L’exposició es podrà visitar a la Sala Quatre del Museu d’Art i Història fins al 23 de gener de 2005.
El tinent d’alcalde de Cultura, Xavier Filella, atendrà als mitjans de comunicació interessats abans de començar l’acte.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.