Notes de premsa

La Junta de Portaveus acorda l’adhesió a la Declaració del Consell Català del Moviment europeu amb motiu del Dia d’Europa

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dilluns, 9/05/2005

La Junta de Portaveus va acordar el passat divendres, 6 de maig, adherir-se a la Declaració del Consell Català del Moviment Europeu amb motiu del Dia d’Europa, que se celebra aquest dilluns, 9 de maig.

La Declaració manifesta el següent:
«Constatem que, en ocasió del referèndum sobre el Tractat pel qual s’estableix una Constitució per a Europa, els ciutadans de Catalunya, des de legítimes posicions han coincidit en el seu desig d’una Europa més unida, més democràtica, més social i més solidària. Considerem que, per fer possible aquests objectius, la Unió Europea necessita unes institucions més eficaces, més fàcils de comprendre com funcionen, més transparents i més responsables davant del Parlament Europeu que és la legítima representació de tots nosaltres, ciutadans europeus i també una col·laboració més estreta amb les regions europees. Creiem que cal desenvolupar polítiques dins la Unió Europea que facin més reals i visibles els valors en què es basa: el respecte a la dignitat humana, la llibertat, la democràcia, la igualtat, l’Estat de Dret i el respecte dels drets humans en una societat caracteritzada pel pluralisme, la tolerància, la justícia, la solidaritat i la no discriminació. Demanem que els nostres governs siguin impulsors d’una política exterior comuna i més coordinada en favor d’una acció internacional que suposi una cooperació veritablement solidària, especialment amb els països en vies de desenvolupament i que, amb una sola veu i unes accions conjuntes, reforci el seu paper de defensa de la pau en tot el món.»

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.