Notes de premsa

La mostra de videocreació PROJECTART continua al juny a la Sala Reus del Museu d’Art i Història<br />

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimecres, 1/06/2005

La mostra de videocreacions Projectart, que es programa els divendres, de 18:00 h a 20:00 h, a la Sala Reus del Museu d’Art i Història (plaça de la Llibertat, 15), continua al juny amb el cicle «Ritmes visuals», que pren el relleu a «Poesia quotidiana».

Projectart és una mostra de videoart que neix amb l’objectiu d’establir un espai permanent per a la difusió d’aquesta nova tendència al Camp de Tarragona. En aquest sentit, la mostra ofereix als joves vídeoartistes de la zona l’oportunitat de donar a conèixer la seva obra, alhora que també suposa un escenari idoni per tal que joves comissaris de vídeoart puguin desenvolupar el seu treball.
Projectart es presenta com una sèrie de cicles que es projectaran durant els pròxims mesos, cada un dedicat a un jove programador o programadora que hagi destacat pel seu treball en obres de videocreació o com a comissari en el camp del videoart.
Ritmes visuals (juny)
La confluència entre música i imatge és un dels camps de batalla des del naixement de l’àudiovisual, i continua encara ara. Flirtejant entre gèneres com el vídeoclip o la vídeodansa, la videocreació ha arribat a crear un microcosmos d’escassos minuts mostrant l’idil·li d’aquestes dues formes d’expressió, la visual i la musical.
Divaldo, Guillem Morales (9')
Europa zona muerta, Fernando Rivas (6')
Music Trip, Àlex Montoya, Raúl Navarro (3')
Espiral, Dani "El Vasco" Dereparaz (5')
Wrong dial, Ártico y Santaman (4')
El cicle neix impulsat per la Delegació de Cultura de la Generalitat a Tarragona i, a més de Reus, té com a escenari la seu de la Delegació (c/ Major, 14 de Tarragona).


D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.