Notes de premsa

La penjada de la bandera de l’arc de sant Martí a l’edifici de l’IMAC

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Divendres, 25/06/2004

En el context de la celebració del Dia de l’orgull gai, lèsbic, transsexual i bisexual, dilluns 28 de juny, a les 11 del matí, es penjarà a l’edifici de l’IMAC la bandera de l’arc de sant Martí.

L’acte, que comptarà amb la presència de Joan Anton Verge, regidor de Relacions Cíviques, s’emmarca en el programa d’activitats impulsat pel col·lectiu H2o de Gais i Lesbianes, que al llarg del mes de juny ha donat a conèixer els objectius de l’associació recentment constituïda a Reus.
Entre d’altres actes, s’ha realitzat un primer cicle de cinefòrum gai-lèsbic al Centre Cívic del Carrilet a partir del conveni signat entre el col·lectiu i l’Ajuntament de Reus. Així mateix, s’han realitzat diferents accions de promoció de l’associació, des del seu logotip fins al web que han posat en funcionament, i s’ha organitzat una anada en grup a la manifestació de Barcelona del dissabte 26 de juny.
Com a cloenda de les activitats commemoratives del Dia de l’orgull gai, lèsbic, transsexual i bisexual, el mateix dilluns 28 de juny tindrà lloc un dinar de germanor.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.