Notes de premsa

La pirotècnia Turís guanya el concurs de focs «Frec a Frec» de Sant Pere

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Divendres, 30/06/2006

La pirotècnia valenciana Turís dispararà el castell de focs de Misericòrdia, en proclamar-se guanyadora del concurs de focs artificials «Frec a Frec» 2006 que es va disputar el 29 de juny, en el marc de la celebració de les festes de Sant Pere.

El guanyador del concurs s’ha decidit per decisió d’un jurat format per periodistes, tècnics de serveis culturals i de la regidoria d’Emergències de l’Ajuntament i un responsable del Servei de Protecció Civil.
Els valencians van actuar en segon lloc, darrera de la pirotència Dragón de Novelda (Alacant).

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.