Notes de premsa

La presentació de 20 propostes per a l’ordenació de la plaça del Canal

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dilluns, 23/08/2004

El termini per presentar propostes per al Premi Pere Sunyer d’intervenció en l’espai públic, per a l’ordenació de la plaça del Canal (situada en la confluència entre l’avinguda President Macià i la carretera de Salou) acaba divendres 27 d’agost. De moment, però, ja s’han presentat 20 propostes a la convocatòria dotada amb 9.500 euros.

Del 6 al 18 de setembre, s’exposaran els treballs seleccionats i després de les deliberacions del jurat, es faran públiques les propostes guanyadores i es farà el lliurament de premis coincidint amb les festes de Misericòrdia.
L’objectiu de la convocatòria és escolllir les millors idees per a l’ordenació d’un nou espai públic que commemori un fet singular: l’inici de la construcció, ara fa 200 anys, d’un canal navegable entre Reus i el port de Salou.
El premi es planteja com un concurs de propostes, en relació a les quals, i sempre a criteri del jurat, es valoraran aspectes com la presentació i l’originalitat. No és necessari que les propostes siguin realitzables en tots els aspectes i detalls. En aquest sentit, es valorarà el conjunt de la proposta i no els aspectes concrets.
Els premis
La primera edició del Premi Pere Sunyer repartirà 9.500 euros en premis:
1r premi: dotat amb 4.000 euros.
2n premi: dotat amb 2.000 euros.
3r premi: dotat amb 1.000 euros.
5 accèsits: dotats amb 500 euros cadascun.
Les bases es poden consultar a l’adreça electrònica www.reus.net/viapublica

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.