Notes de premsa

La presentació de l’eix comercial dels Passeigs Prim i Sunyer

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimecres, 26/11/2003

La regidora de Promoció de Ciutat, Teresa Pallarès, assistirà demà a la presentació pública d’una nova entitat comercial «L’eix comercial dels passeigs de Reus», que es farà a les 20:45 h a la Biblioteca Central de Reus Xavier Amorós.

L’acte tindrà la presència de Santiago Pagès, director de Comerç del Consell de Cambres de Catalunya, que parlarà sobre «L’associació de comerciants i l’evolució del comerç a Catalunya».
Mitja hora abans de començar l’acte, atendran els mitjans de comunicació interessats.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.