Notes de premsa

La presentació de les actes del simposi «Joan Ferraté. Jornada d'estudi i evocació», al Centre de Lectura<br />

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dilluns, 2/05/2005

Demà dimarts, 3 de maig, a les 20:00 h, a la Sala d'Actes del Centre de Lectura es farà la presentació de les actes del simposi "Joan Ferraté. Jornada d'estudi i evocació", que va organitzar l'Aula Carles Riba, la Residència d'investigadors-CSIC i la Universitat de Barcelona el 27 de febrer de 2004 i que ara es publiquen.

La presentació anirà a càrrec del Dr. Josep Murgades, catedràtic de Filologia Catalana de la Universitat de Barcelona. L'acte el presidiran el tinent d'alcalde de Cultura, Xavier Filella i el president del Centre de Lectura, Pere Anguera.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.