Notes de premsa

La presentació del joc de lectura de l’estiu: «Pirates a la lectura!», a la Sala Infantil de la Biblioteca

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimarts, 22/06/2004

La Sala Infantil de la Biblioteca Central de Reus Xavier Amorós presenta aquest dimecres, 23 de juny, a les 18:30 h, el Joc de Lectura de l’estiu: Pirates a la lectura!

El joc va dirigit a nens i nenes amb ganes de llegir i de participar en una aventura a bord d’un vaixell pirata. Així, al racó de contes de la Biblioteca, els participants trobaran un gran mapa amb totes les illes a través de les quals navegaran els pirates, al costat d’un gran vaixells de fusta on es podrà entrar i llegir els llibres.
Com es participa?
Els nens i nenes que vulguin jugar, penjaran un vaixell al mapa del tresor, per poder navegar-hi. Per cada llibre llegit obtindran un tros de mar que s’haurà de penjar al mapa. Amb la lectura de llibres de diferents temes, podran desenterrar tresors i obtindran un bagul on podran posar les monedes recollides dels tresors enterrats a cada illa.
L’Hora del Conte
D’altra banda, demà dimecres, 23 de juny, és farà l’ultima sessió de L’hora del Conte amb la narració de La princesa i el pirata, un conte teatralitzat que posarà en escena Sílvia Palazon.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.