Notes de premsa

La presentació del llibre «La Pastoreta i la Mare de Déu», a la Biblioteca «Xavier Amorós»

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimarts, 21/09/2004

Demà dimecres, 22 de setembre, a les 18:00 h, als Jardins de la Biblioteca Central de Reus «Xavier Amorós», es presentarà el llibre infantil «La Pastoreta i la Mare de Déu», de Cristina Garreta i amb il·lustracions de Cristina Losantos.

La presentació anirà a càrrec de Misericòrdia Bach Voltes. Tot seguit, hi actuarà el Ball de Diables.
El llibre l’ha editat la Junta d’Administració del Santuari de la Misericòrdia amb motiu del Centenari de la Coronació de la Mare de Déu de Misericòrdia.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.