Notes de premsa

La reforma de la façana de l’Ajuntament de Reus

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimecres, 27/04/2005

L’Ajuntament de Reus ha iniciat els treballs per a la rehabilitació de la façana, dels patis interiors i de la cúpula del Palau Municipal. Avui dilluns, 27 d’abril, els arquitectes que hauran d’elaborar el projecte realitzen una radiografia visual i l’anàlisi patològica dels elements arquitectònics que han de permetre fer l’estudi de la degradació de l’edifici i redactar el projecte tècnic de rehabilitació.

La reforma se centrarà en la neteja i la consolidació dels elements que configuren aquestes estructures. El projecte tècnic es redactarà durant el 2005 i les obres s’executaran durant el 2006.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.