Notes de premsa

La signatura del conveni entre l’IMFE, la fundació REDDIS i la ceramista Neus Segrià

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Divendres, 3/06/2005

El pròxim dilluns, 6 de juny, a les 12:00 h, la regidora de Formació, Misericòrdia Dosaiguas, el president de la Fundació REDDIS, Eduard Valveny i la ceramista Neus Segrià signaran un conveni per desenvolupar conjuntament un taller de ceràmica, amb l’objectiu de formar nous professionals.

La signatura es farà a la seu de la Fundació Privada REDDIS (plaça de la Llibertat, 6 entresòl), on s’atendrà als mitjans de comunicació en conferència de premsa.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.