Notes de premsa

La validesa universitària de l’oferta de Mas Carandell d’aquest segon quadrimestre

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dijous, 10/03/2005

La URV ha reconegut els cursos corresponents a l’oferta del segon quadrimestre del curs 2004-2005, impartits per la Fundació Mas Carandell, com a crèdits de lliure elecció. Aquest reconeixement consolida la confiança dipositada per l’alumnat i els responsables de la URV en la oferta formativa de Mas Carandell.

Els cursos amb crèdits reconeguts per part de la URV inclouen la pràctica totalitat dels àmbits formatius, que s’apropen així a l’oferta universitària, procurant aportar un valor afegit a l’itinerari formatiu dels estudiants de la Universitat Rovira i Virgili.
D’aquesta manera, Mas Carandell posa a l’abast de l’alumnat de la URV un ampli i ventall d’accions formatives de qualitat. Entre d’altres s’ofereixen per aquest segon quadrimestre cursos de diversos àmbits com: Tècniques de formació per a no experts, Organització, sostenibilitat i capital humà, Taller de Coaching, Intel·ligència emocional i lideratge, Gestió del coneixement, Comunicacions interpersonals i parlar en públic, Comptabilitat i finances per a persones no expertes, Disseny i gestió d’un pla de formació, Màrketing turístic, Fer rendible el comerç electrònic o Aplicació de la PNL i eficàcia personal.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.