Notes de premsa

Lliurament de diplomes als alumnes de l’escola de persones adultes Marta Mata

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Divendres, 17/06/2005

L’alcalde de Reus, Lluís M. Pérez, lliurarà el pròxim dilluns, 20 de juny, els diplomes a l’alumnat de l’Escola de Persones Adultes Marta Mata de Mas Carandell. L’acte es farà al Saló de Plens de l’Ajuntament a les 11:30 h. Es preveu l’assistència d’unes 80 persones.

Abans de començar l’acte, a les 11:15 h, la regidora de Formació, Misericòrdia Dosaiguas, atendrà els mitjans de comunicació interessats.
L’Escola de Persones Adultes Marta Mata ofereix accions formatives adreçades a persones que volen completar la seva formació reglada, accedir a ensenyaments reglats i/o reforçar els aprenentatges bàsics. L’any 2004, es van atendre 488 alumnes i es van impartir unes 11.610 hores lectives en el marc dels 14 cursos organitzats.
Es lliuraran diplomes a aquelles persones que han cursat estudis corresponents a educació primària, bàsicament cursos anomenats “instrumentals” que tenen per objectiu pal·liar les mancances formatives més bàsiques de la població adulta sense alfabetitzar o no alfabetitzades en la llengua catalana, així com millorar les habilitats de la lectoescriptura i el càlcul.
També rebrà un diploma l’alumnat que hagi superat el graduat en educació secundària, ensenyament que s’imparteix en un format d’itinerari flexible i adaptat a les necessitats concretes de cada persona.
L’Escola de Persones Adultes Marta Mata també realitza cursos de preparació per a proves d’accés a ensenyaments reglats:accés a cicles formatius de grau mitjà i superior, i accés a la universitat per a majors de 25 anys. Del 30 d’abril al 26 de maig es van fer les diverses convocatòries d’aquests estudis, a les quals es van presentar un total de 106 persones: més del 80% van superar les proves d’accés a grau mitjà, vora un 60% van superar les d’accés a grau superior i un 50% van aprovar l’accés a la universitat.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.