Notes de premsa

L'oferta d'estiu al «Mas Carandell»

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dilluns, 16/06/2003

El pròxim 25 de juny comença l'oferta d'estiu de la Fundació Mas Carandell. Continuant amb la línia encetada l'any passat, els cursos es programen per tal de donar oportunitats de formació i perfeccionament professional i personal a aquelles persones que disposen de més temps lliure els mesos d'estiu.

Aquest any s'han programat un total de 7 cursos de perfeccionament que finalitzaran el 31 de juliol, amb una durada d'entre 12 i 30 hores, i es presenten en formats intensius de matí, o bé, amb horari de tarda, per donar resposta a les diferents necessitats dels possibles interessats.
Per a més informació i per a inscripcions, aquells que ho desitgin poden adreçar-se a la Fundació IMFE Mas Carandell, (c/Terol, 1. 43202- Reus) o bé al telèfon 977 331 837 o al fax és el 977 331 120. L'horari d'atenció al públic és de dilluns a divendres de 8:00 h a 15:00 h.
Us detallem l'oferta formativa prevista:

Formació Continua Informàtica
Ofimàtica. Nivell bàsic:
Del 4 al 28 de juliol, dilluns i divendres de 18:00h a 22:00h (30h)
Objectiu: Adquirir coneixements i habilitats en l'ús del processador de text i el full de càlcul.
Imatge digital II
De l'1 al 31 de juliol, dimarts i dijous de 19:00h a 22:00h (30 h)
Objectiu: Optimitzar el tractament digital d'imatges fotogràfiques i gràfiques per obtenir un resultat professional en les composicions.

Formació Continua Idiomes
Nocions bàsiques d´atenció al client en anglès
Del 30 de juny al 3 de juliol, dilluns, dimarts, dimecres i dijous de 9.00h a 13.00h (16h)
Objectius: proporcionar eines lingüístiques bàsiques d'utilitat immediata per tal d'atendre el client i fer pràctiques simulades.

Formació Continua Sociocultural
Vídeo digital per aficionats
Del 25 de juny al 28 de juliolm dilluns i dimecres de 18:30h a 21:30h (30h)
Objectiu: Crear documents seguint les noves tendències per realitzar càlculs, tractament de la imatge, incloure elements externs al llenguatge de base i conèixer el llenguatge de programació.
Taller de narrativa
Del 21 al 24 de juliol, dilluns, dimarts, dimecres i dijous de 9:00h a 12:00h (12h)
Objectiu: Adquirir habilitats per realitzar construccions narratives.

Formació Continua Especialització
Metodologies de dinamització de grups
Del 7 a l'11 de juliol, dilluns, dimarts, dijous i divendres de 9:00h a 13:00h (16h)
Objectiu: Conèixer i practicar metodologies formatives de dinamització de grups organitzacionals amb la finalitat d'assolir els objectius de l'acció formativa establerts.
Aparadorisme
Del 14 al17 de juliol, dilluns, dimarts, dimecres i dijous de 9:00h a 13:00h (16h)
Objectiu: Dissenyar un aparador en funció de tots els elements materials i subjectius que l'integren, considerant-lo com a forma de comunicació, per elegir l'estratègia adequada de venda i utilitzant adequadament els recursos.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.